RYSTEN, OMRØRING OG BELASTE

Drinks der kræver kun ryster er dækket med en plastik shaker kop og blandes i glasset; rystet og anstrengt eller rørte og anstrengt er drikkevarer oprindeligt blandet inden for (a) shaker kopper (glas & rustfrit stål) og derefter overført til et glas. Husk at altid fylde din shaker fuld af is før blande drinks kræver enten omrøring/rysten og dræning. Det samme gælder for glas; start altid med et helt glas af is.

* SIKKERHED FORHOLDSREGLER *

Husk, at mens retninger som “skyde drink”, “drikke uden at bruge hænderne”, “antænde drink”, eller “, mens skæve hovedet bar pour drink i munden” er alle autentiske opskrift komponenter, de er kun forslag og ikke bør forsøges hvis du føler at de kan udgøre en fare for dit helbred. Skabe bestemt hen til aldrig bære eller transportere en tændt drink, da alkohol er en Brandfarlig væske og respektfuldt bør behandles som sÃ¥dan. Før drikke, helt slukke enhver drink at foreslÃ¥ antændelse.

Overstock altid på is, friske forsyninger er afgørende i vedligeholdelse af faglige standarder. Når glas eller flasker er brudt i nærheden is bin, smelte isen med varmt vand, rense bin og genpåfyldning med nye is.

Ice

Isen kan være en af de vigtigste faktorer ved fastsættelsen af en drink kvalitet. Generelt omtales lille firkantet “skiver” normalt som “bar” is er bedst. Udover at forebygge for tidlig blender ødelæggelse, mindre stil ice cube, vil i kraft af øgede areal, gøre for en væsentligt koldere drink. Den deraf følgende reduktion af damptryk (dampe) fra alkohol gør for en mere spiselig blandet drink.

Som nævnt før i afsnittet på is, når glas eller flasker er brudt i nærheden is bin, smelte isen med varmt vand, rense bin og genpåfyldning med nye is.

En 2-trins kommercielle blender er næsten et must for kvalitet frozens. Ikke ødelægge en 15-hastighed køkken blender forsøger at knuse is; Det er bare ikke lavet til jobbet. Waring® producerer en god linje af kommercielle 2-trins Blendor® modeller, der starter på mindre end $90,00.

Liquor måling

Brugen af et shot system er blevet vedtaget, hvorved et skud er lig med uanset hvilken størrelse jigger du bruger, holde for øje, at opskrifterne er baseret pÃ¥ en 1 1/2 ounce skud. NÃ¥r du bruger en anden størrelse jigger, kan korrekte doserings opretholdes ved hjælp af større glasvarer og flere mixer, hvis “skud” er større, eller omvendt, hvis mindre. Bruge en 1 1/4 oz. skud og den angivne størrelser og mÃ¥linger for en mildere opskrift variation. Stænk 1 ounce, scoops er 4 ozs. og streger er fra 3 til 5 drÃ¥ber. Dette system blev valgt, ikke kun fordi det er hurtig og nem at bruge, men vigtigst, fordi det kan tilpasses til din bartenderservice stil.

Liquor måling nøgle

Dash—3 til 5 drÃ¥ber

SCOOP—4 ounce

Skudt—1 1/2 ounce

Splash—1 ounce

Spsk-‘/ 2 ounce (3 tspn.)

Tsk—‘/ 6 ounce

Alias—“ogsÃ¥ kendt som”

S.A.—“Se ogsÃ¥”

V/O—“Variation eller indstilling”

— / “eller”

R—“registreret varemærke”