Kaffekapsler – Vælg den type kaffekapsler som passer til dig

Overvejer du at købe en kaffemaskine til kapsler? Så bør du først og fremmest vælge, hvilken type kapsler du vil benytte.

I denne guide vil vi primært kigge på de mest kendte kapselsystemer og fortæller lidt om fordele og ulemper.

Nespresso, Dolce Gusto og Tassimo….

De 3 største mærker på det danske marked er Nespresso, Dolce Gusto og Tassimo. Derudover findes der også de mindre kendte kapselsystemer som Electrolux Favola, Caffitaly, Senseo, Illy, mfl. I denne guide fokuserer vi dog udelukkende på de 3 mest kendte og udbredte mærker.

Nespresso

nespresso kaffekapslerPris: 10 originale kaffekapsler til Nespresso koster omkring 30,- kr på nettet. Det vil sige en gennemsnitspris på 3 kroner stykket. Køber du mange af gangen, så kan du selvfølgelig få prisen længere ned.

Kopstørrelse: 40 til 110 ml.

Varianter: Nespresso er primært til kaffe – Man kan ikke få sjove varianter som f.eks. kakao.

Mærker: Nespresso

Dolce Gusto

Dolce Gusto kaffekapslerPris: 16 kaffekapsler koster omkring 45,- kroner på nettet, hvilket er ca. 2,80 kr stykket. Køb af store mængder får dog prisen lidt ned.

Kopstørrelse: 50 til 230 ml.

Varianter: Der findes mange forskellige muligheder med Dolce Gusto. F.eks. cappuccino, varm chokolade, chai te, iste og meget mere. Og selvfølgelig en masse forskellige kaffevarianter.

Mærker: Zoegas, Nestea, Nesquik, Nescafé

Tassimo

tassimo kaffekapslerPris: på nettet koster en pakke Tassimo kapsler omkring 45,- kr og da der er 16 stk. i pakken, så er prisen omkring 2,80 kr  stykket. Ved køb af mange kapsler, kan prisen selvfølgelig også her komme ned. 

Kopstørrelse: 40 til 245 ml.

Varianter: Foruden kaffe, så kan man lave spændende ting som , cappuccino, varm chokolade, chai te, mm.

Mærker: Gevalia, Marabou, Twinings, Carte Noire

Hvor skal jeg købe kaffekapsler?

Der findes en lang række webshops i Danmark som sælger kaffekapsler billigt.

Kaffekapslen.dk

En super webshop som jeg har benyttet flere gange.

De har et kæmpe udvalg af kapsler til Nespresso, Tassimo, Dolce Gusto, mfl. Deres Trustpilot score er abnorm høj med en score på 9.6, hvilket er et rigtigt godt kvalitetstegn. De giver gratis forsendelse ved køb over 399 kroner og deres priser på kapsler er rigtig gode.

Besøg Kaffekapslen.dk

Kapselkongen.dk

Også et godt sted at købe kaffekapsler. De har et stort udvalg og lave priser. Du får gratis forsendelse ved køb over 499,- kroner og de har en rigtig høj score på Trustpilot (9.5).

Besøg Kapselkongen.dk

0 Kommentarer

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *